AAA
Please consider registering
guest
sp_LogInOut Log Insp_Registration Register
Register | Lost password?
חיפוש מתקדם
Forum Scope

התאם

Forum Options

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
sp_Feed Topic RSSsp_TopicIcon
סולר ריטורן 2017
01/7/17
23:44
Givguv
Member
Members
Forum Posts: 762
sp_UserOfflineSmall Offline

מפה חדשה, שנה חדשה. מה אומרים/אומרות על המפה?

תודהcute-frog_png

SolarReturn2017.gif

sp_PlupAttachments קבצים מצורפים
02/7/17
3:38
ara33
חבר
Members
Forum Posts: 4036

גבגוב

המפה הזאת נראת לי כמו מפה של ציפור הבונה קן חדש יפה שנוסח ביטחון (בית ארבע מודגש) ביחד עם בן זוגה המאוהב (ורטקס בצמידות לציר השקיעה בבית שבע וצדק בבית שבע) היא מאוד עמלה וחרוצה ומעשית בכלכלת בני ביתה בהבנה שעליה לותר מעט על המעוף על מנת ללקט אוכל ושלא יחסר דבר  (שבתאי צמוד לרום שמים  וונוס בית 2)

02/7/17
8:21
alina
מאשר
Moderators
Forum Posts: 1916

מה  קפץ לי לעין ..

1. בית 1 עם כירון ואורנוס - אורנוס אולי ירצה קצת לעשות מהפכות (במראה, בדרך שאת מציגה את עצמך), יתן עוז ואומץ. איך צריך לעשות זאת בעדינות (כירון). כי גם מרס מול פלוטו בתמונה. 

2. בית 10 עם פלוטו (על הקספ אומנם) - לא יודע במה את עוסקת איך אולי השנה תרצי להגיע ליעדים שהם הכי מדברים אליך (ונפטון שליט האופק תביאי אותם יחד עם אורנוס ב1 ופלוטו ב10).. אז להיות מאוד קשוב לדברים שמתרחשים סביבך ולא לפספס הזדמנויות (150 נפטון יופיטר)

3. מבנה מרס פלוטו יופיטר - עוד דברים חוזרים - אני הנשמה שלי מה הכי נכון לי ואיך מוציאים את זה לפועל, עם מה מתמודדים (כי יש התמודדות. זויות דיסהרמוניות). גם לשים לב לבעל. שינהג בזהירות. 

4. כירון על האופק - אולי צריך יועץ בנושאים של פלוטו ב10? אולי את בעצמך יותר הופכת ליועצת? אולי בא עם זה פרסום? גם ונוס בבית 2  בשור הוא מצויין לכסף אם זה אחד המטרות..

5. אורנוס סטורן ראש דרקון עובדים מצויין ביחד. במה את עוסק? אם זה אומנות למשל אז שנה של השראה, אומץ רצינות פרסום ובניה יסודית של איזה ׳מפעל חיים קטן׳ יש משהו כזה על הפרק..?t-donno

02/7/17
10:29
חיים ש
Member
Members
Forum Posts: 944

שליט האופק נפטון בבית 12, יש עייפות, השמש שליטה של בית  6, שהוא בית השגרה והבריאות מצויה בבית 4, המזל בבית 6 כמובן אריה, זה נראה כמו רצון ליצור שגרה בבית, בילוים בבית ולא מחוצה לו, הירח שליט בית 5 בית הבילויים והמשפחה והבית מצוי בבית 4, כך שהכיוון הוא רצון להיות יותר בבית ולבלות בו יותר מאשר לצאת, הסיבה כנראה עייפות, ואו בריאות של ילדים [אריה שליט בית 6 והמקושר בילדים וכך גם מזל סרטן המצוי בבית הילדים בית 5]. 

שליט האופק המשני :מאדים גם הוא מצוי בבית 4 וגם שליט בית 4 מרקורי מצוי בבית זה, מרקורי הוא גם שליט בית 7, לכן דמויות שך שותפים ואו בני זוג גם מחפשים את הבית כמום בילוי, אלה שצמידות המאדים מכניס לדמויות אלה חוסר סבלנות, ותחושת הסגר בגלל הזווית של 150 מעלות מנפטון המצוי בבית 12, זו כמעט תחושת חנק עבור דמויות אלה.

דברים קורים גם סביב דמויות  מבוגרות מאד, הורים זקנים, יתכן דמות נשית, כאשר הירח מצוי בזווית 180 מעלות לשבתאי השולט על בית 11 בית הידידים, לכן גם דמות מבוגרת הקשורה בידידים, יתכן מחו"ל קורה עמה דברים אשר יוצרים אירועים משמעותיים בחיי בעל מפת חזרת שמש זו.

כל הנושאים של בריאות מקבלים דגש מחודש אוגוסט כאשר מתרחש ליקוי החמה המלא בבית 6 מזל אריה, אז ליקוי זה מפעיל את אורנוס שליט בית 12[בתי חולים] וגם את כירון, המדבר על פציעות, אותו כירון מופעל מזווית 150 מעלות שהליקוי יצור כלפיו, ומיקומו בבית 1 יתכן ומדבר על בעיות ראש, שיש להם קשר לבעיית לב, זווית 150 מעלות מהליקוי באריה כלפי כירון בבית 1, , נושאי הבריאות כאן יכולים להיות עייפות בגלל בעיות גב תחתון ואו אירועים מוחיים בגלל כריש דם במוח. [ חס וחלילה] הרבה בריאות ושקט נפשי.

כל אדם שופט את האחרים

לפי איך שהוא רואה עצמו

02/7/17
10:43
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators
Forum Posts: 13312

ארה, איזה תיאור מקסים! smile אכן, זו בהחלט נראה שנה שאת מקננת, תרתי משמע... המשפחה מתרחבת וזה לא הכי נוח ומעורר בעיות ועניינים, אבל בשורה תחתונה מאד מספק.

02/7/17
15:42
Givguv
Member
Members

ara33 אמר
גבגוב

המפה הזאת נראת לי כמו מפה של ציפור הבונה קן חדש יפה שנוסח ביטחון (בית ארבע מודגש) ביחד עם בן זוגה המאוהב (ורטקס בצמידות לציר השקיעה בבית שבע וצדק בבית שבע) היא מאוד עמלה וחרוצה ומעשית בכלכלת בני ביתה בהבנה שעליה לותר מעט על המעוף על מנת ללקט אוכל ושלא יחסר דבר  (שבתאי צמוד לרום שמים  וונוס בית 2)  

תודה ארה cute-bunny_png

כרגע אין בן זוג, אבל הבית בהחלט יפה והפך אצלי יותר מתמיד למוקד נעים. נראה מה יתפתח השנה.. 

02/7/17
15:46
Givguv
Member
Members

alina אמר
מה  קפץ לי לעין ..

1. בית 1 עם כירון ואורנוס - אורנוס אולי ירצה קצת לעשות מהפכות (במראה, בדרך שאת מציגה את עצמך), יתן עוז ואומץ. איך צריך לעשות זאת בעדינות (כירון). כי גם מרס מול פלוטו בתמונה. 

2. בית 10 עם פלוטו (על הקספ אומנם) - לא יודע במה את עוסקת איך אולי השנה תרצי להגיע ליעדים שהם הכי מדברים אליך (ונפטון שליט האופק תביאי אותם יחד עם אורנוס ב1 ופלוטו ב10).. אז להיות מאוד קשוב לדברים שמתרחשים סביבך ולא לפספס הזדמנויות (150 נפטון יופיטר)

3. מבנה מרס פלוטו יופיטר - עוד דברים חוזרים - אני הנשמה שלי מה הכי נכון לי ואיך מוציאים את זה לפועל, עם מה מתמודדים (כי יש התמודדות. זויות דיסהרמוניות). גם לשים לב לבעל. שינהג בזהירות. 

4. כירון על האופק - אולי צריך יועץ בנושאים של פלוטו ב10? אולי את בעצמך יותר הופכת ליועצת? אולי בא עם זה פרסום? גם ונוס בבית 2  בשור הוא מצויין לכסף אם זה אחד המטרות..

5. אורנוס סטורן ראש דרקון עובדים מצויין ביחד. במה את עוסק? אם זה אומנות למשל אז שנה של השראה, אומץ רצינות פרסום ובניה יסודית של איזה ׳מפעל חיים קטן׳ יש משהו כזה על הפרק..?t-donno  

תודה רבה אלינה cute-critter_png

הכיוון הוא באמת אמנות, מעניין איך תהיה ההתפתחות השנה.laugh

"בעל" לא רלוונטי (לא היה, אין ולא יהיו לי "בעלים". אבל כרגע אין בן זוג wink). 

02/7/17
15:52
Givguv
Member
Members

חיים ש אמר
שליט האופק נפטון בבית 12, יש עייפות, השמש שליטה של בית  6, שהוא בית השגרה והבריאות מצויה בבית 4, המזל בבית 6 כמובן אריה, זה נראה כמו רצון ליצור שגרה בבית, בילוים בבית ולא מחוצה לו, הירח שליט בית 5 בית הבילויים והמשפחה והבית מצוי בבית 4, כך שהכיוון הוא רצון להיות יותר בבית ולבלות בו יותר מאשר לצאת, הסיבה כנראה עייפות, ואו בריאות של ילדים [אריה שליט בית 6 והמקושר בילדים וכך גם מזל סרטן המצוי בבית הילדים בית 5]. 

שליט האופק המשני :מאדים גם הוא מצוי בבית 4 וגם שליט בית 4 מרקורי מצוי בבית זה, מרקורי הוא גם שליט בית 7, לכן דמויות שך שותפים ואו בני זוג גם מחפשים את הבית כמום בילוי, אלה שצמידות המאדים מכניס לדמויות אלה חוסר סבלנות, ותחושת הסגר בגלל הזווית של 150 מעלות מנפטון המצוי בבית 12, זו כמעט תחושת חנק עבור דמויות אלה.

דברים קורים גם סביב דמויות  מבוגרות מאד, הורים זקנים, יתכן דמות נשית, כאשר הירח מצוי בזווית 180 מעלות לשבתאי השולט על בית 11 בית הידידים, לכן גם דמות מבוגרת הקשורה בידידים, יתכן מחו"ל קורה עמה דברים אשר יוצרים אירועים משמעותיים בחיי בעל מפת חזרת שמש זו.

כל הנושאים של בריאות מקבלים דגש מחודש אוגוסט כאשר מתרחש ליקוי החמה המלא בבית 6 מזל אריה, אז ליקוי זה מפעיל את אורנוס שליט בית 12[בתי חולים] וגם את כירון, המדבר על פציעות, אותו כירון מופעל מזווית 150 מעלות שהליקוי יצור כלפיו, ומיקומו בבית 1 יתכן ומדבר על בעיות ראש, שיש להם קשר לבעיית לב, זווית 150 מעלות מהליקוי באריה כלפי כירון בבית 1, , נושאי הבריאות כאן יכולים להיות עייפות בגלל בעיות גב תחתון ואו אירועים מוחיים בגלל כריש דם במוח. [ חס וחלילה] הרבה בריאות ושקט נפשי.  

תודה רבה חיים cute-frog_png

ילדים לא רלוונטי, אבל יצירה כן (בית 5) laughואני מקווה שלא אאלץ לחנוק אף אחד בבית ושאשאר בריאה (טפו טפו) wink

השנה באמת נפתחה בעייפות - היה לי הרבה רעש משכנים שהפריע לי לישון. אני מקווה שהעניין לא יחזור להיות כך. ויש באמת שגרה שנבנית בבית סביב עבודה ועשייה וכל הדברים מסביב. 

02/7/17
15:53
Givguv
Member
Members

מגי אדם אמר
ארה, איזה תיאור מקסים! smile אכן, זו בהחלט נראה שנה שאת מקננת, תרתי משמע... המשפחה מתרחבת וזה לא הכי נוח ומעורר בעיות ועניינים, אבל בשורה תחתונה מאד מספק.  

תודה מגי cute-owl_png

"המשפחה מתרחבת" לא נראה רלוונטי כרגע וגם לא מעסיק אותי... אולי זה בא מכיוון אחר?

02/7/17
21:13
מגי אדם
מאשר
Members

Moderators
Forum Posts: 13312

בכל מקרה יש בשנה הזו הבטחה למסגרת משפחתית, בדרך כזו או כזו. flower2_png

03/7/17
1:06
Givguv
Member
Members

תודה מגי flower8_png

04/7/17
15:48
alina
מאשר
Moderators

אם זה לא בניית משפחה ובית.. אז בית 4 זה גם זהות שלי.. וזה מאוד מסתדר עם כל הגדולים שדוחפים אותך לכיוון להיות הכי מחובר לעצמך ולמצוא את הפנים והגדרה שלך .. בלי פחד.. עם הרבה אומץ.. והשראה הם יביאו רק צריך להיות קשוב..

04/7/17
15:55
Sol
Member
Members
Forum Posts: 964

מזל טוב גיב cute-critter_png

האופק הדגי עם נפטון בבית 12 שנמצא ב-45 לאוראנוס, ובזוויות טובות לונוס+מרס- נראית שנה סופר יצירתית.

מלאת קסם וחלומות.

כך שהעומס בבית 4- נראה מבורך לעשייה ביתית.

גם אני כמו חיים רואה מוטה לראות את הדגים כאופציה לעייפות, חולשה , אבל עם הסקסטייל למרס (לפחות אצלי- יכולים להיות פרצי אנרגיה ועוצמה דווקא). מחזק את זה  ארוס על אופק נטאלי.

רק צריך לאזן כוחות.

האופק הדגי ועוד עם פורטונה-יכולת להשרות הרבה קסם עלייך או על הזולת.

ונפטון- שליט אופק כקודקוד למשולש עם פלוטו-ונוס + יופיטר בבית 7- שליט משני של אופק - אולי רמז לאהבה :)

נראה לי שסאטורן שם על רום מול כל הקבוצה ב-4 מכריח אותך להתיישב, לעשות לאט (אולי באמת פרוייקט אומנותי), להתבגר, להתחייב.

ואני אוהבת את הצמידות המתקרבת של הירח לשמש- כאילו מתפתחת בך השלמה.

04/7/17
18:49
Givguv
Member
Members

alina אמר
אם זה לא בניית משפחה ובית.. אז בית 4 זה גם זהות שלי.. וזה מאוד מסתדר עם כל הגדולים שדוחפים אותך לכיוון להיות הכי מחובר לעצמך ולמצוא את הפנים והגדרה שלך .. בלי פחד.. עם הרבה אומץ.. והשראה הם יביאו רק צריך להיות קשוב..  

heart5_png תודה smile

קטע מעניין - במפת החזרה של ונוס השנה יש גם דגש על ה-IC. ראש הדרקון צמוד ל-IC על המעלה עם מארס ועם השמש cool 

ורק שאלה קטנה - התייחסת לפלוטו כנמצא בסוף בית 10, אבל הוא צמוד לקאספ של בית 11 על המעלה. כך שהוא אמור להיחשב לגמרי בבית 11. מה דעתך, ואיך את חושבת שזה בא לידי ביטוי?

תודה eqsmile

04/7/17
19:14
Givguv
Member
Members

סול, תודה רבה cute-bunny_pngheart3_png

05/7/17
22:47
alina
מאשר
Moderators

פלוטו על הקספ הייתי מתייחסת גם ב10 וגם 11.. אולי אידיאלים עוברים טרנספורמציה .. אולי תעשי חישוב מחדש ומשהו התפהך בך.. לדוגמה אולי לא חשבת על בעל אבל פתאום תחליטי על הילד (כל המפה מעודד נפטון ב12, אופק, בית 4).. סתם דוגמה.. או מהפך בתחום אנשים שסובבים.. חברים.. וגם בית 10 כנראה תופעל..

אז תהיה מוכנה לפלוטו פועל ב2 בתים.. ככה נראה לי..

05/7/17
23:25
Lee
חבר
Members
Forum Posts: 2100

גבגוב, את יכולה בבקשה להעלות את הנטלית עם מעברי הסולר? נראה לי ששם יהיה אפשר למצוא פרשנות. 

זו באמת נראית שנה הריונית, אבל הריונות יש מכל מיני סוגים.flower2_png

05/7/17
23:58
Givguv
Member
Members

תודה רבה אלינה flower6_png

הי LEE cute-critter_png

מצרפת מפה נטאלית עם טרנזיטים של הסולר לבקשתך.

Natal_SolarReturn2017.gif

sp_PlupAttachments קבצים מצורפים
06/7/17
11:20
alina
מאשר
Moderators

מעניין שבנטלית יש מולות פלוטו מרס והשנה הם גם בסולר.. ומרס הוא שליט.. מה הם יכולים להביא חמממ.. למרות שזה הכי מוכר לך ולא כזאת אטרקציה כי זה בנטלי גם..

טרנזיטים פחות הריוניים חוץ מסטורן ב 5.. כאשר הוא גם 180 לעצמו.. ולירח..

יש מה לחשוב t-wink

06/7/17
16:19
Lee
חבר
Members
Forum Posts: 2100

היי גבגוב, בקצרה בעקבות מה שכתבת - אני חושבת שזו יכולה להיות שנה שבה המוזיקה הופכת להיות עוד יותר משמעותית בחייך, הדבר העיקרי המובהק. ויכול להיות שיש כאן תהליך של שינוי, העמקת מקורות המוזיקה (עם בחיבורים עמוקים יותר ובמפגשים עם הילדות שלך ואם תוך גילוי או העמקה במסורות מוזיקליות). יכול אולי להיות מתח בין התנועה הפנימית שלך ורצון מסוים בהסתגרות ובהתמקדות במה שממלא אותך לבין הצורך לפעול בתחומי האדמה בעולם.

זו נראית שנה שיכולה להיות שנה טובה לתהליך טיפולי כלשהו (לא חייב להיות טיפול פסיכולוגי), ויכול להיות שהיא תפגיש אותך באופן כללי דווקא עם המשפחה הגרעינית שבה גדלת או עם חוויות של אובדן. וכן, לשמור על תזונה והתעמלות כי כמה שכירון מופשט, איכשהו אין דרך לחמוק מזה והוא בדרך כלל משפיע גם בדרך פיזית, גם אם זה ממש לא חייב להיות משהו שיהרוג אותך :-) נסי לשחרר הגנות, לתת לעצמך להיות מים, ואולי ייוולדו מתוך כך דברים חדשים. 

Forum Timezone: Asia/Jerusalem
Most Users Ever Online: 1400
Currently Online: NocheBlanca
Guest(s) 24
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
ara33: 4036
Morgan: 2498
יגאל: 2262
Lee: 2100
Alin: 1436