Topic RSS3:38
07/4/11
Offlineגבגוב
המפה הזאת נראת לי כמו מפה של ציפור הבונה קן חדש יפה שנוסח ביטחון (בית ארבע מודגש) ביחד עם בן זוגה המאוהב (ורטקס בצמידות לציר השקיעה בבית שבע וצדק בבית שבע) היא מאוד עמלה וחרוצה ומעשית בכלכלת בני ביתה בהבנה שעליה לותר מעט על המעוף על מנת ללקט אוכל ושלא יחסר דבר (שבתאי צמוד לרום שמים וונוס בית 2)
מה קפץ לי לעין ..
1. בית 1 עם כירון ואורנוס - אורנוס אולי ירצה קצת לעשות מהפכות (במראה, בדרך שאת מציגה את עצמך), יתן עוז ואומץ. איך צריך לעשות זאת בעדינות (כירון). כי גם מרס מול פלוטו בתמונה.
2. בית 10 עם פלוטו (על הקספ אומנם) - לא יודע במה את עוסקת איך אולי השנה תרצי להגיע ליעדים שהם הכי מדברים אליך (ונפטון שליט האופק תביאי אותם יחד עם אורנוס ב1 ופלוטו ב10).. אז להיות מאוד קשוב לדברים שמתרחשים סביבך ולא לפספס הזדמנויות (150 נפטון יופיטר)
3. מבנה מרס פלוטו יופיטר - עוד דברים חוזרים - אני הנשמה שלי מה הכי נכון לי ואיך מוציאים את זה לפועל, עם מה מתמודדים (כי יש התמודדות. זויות דיסהרמוניות). גם לשים לב לבעל. שינהג בזהירות.
4. כירון על האופק - אולי צריך יועץ בנושאים של פלוטו ב10? אולי את בעצמך יותר הופכת ליועצת? אולי בא עם זה פרסום? גם ונוס בבית 2 בשור הוא מצויין לכסף אם זה אחד המטרות..
5. אורנוס סטורן ראש דרקון עובדים מצויין ביחד. במה את עוסק? אם זה אומנות למשל אז שנה של השראה, אומץ רצינות פרסום ובניה יסודית של איזה ׳מפעל חיים קטן׳ יש משהו כזה על הפרק..?
שליט האופק נפטון בבית 12, יש עייפות, השמש שליטה של בית 6, שהוא בית השגרה והבריאות מצויה בבית 4, המזל בבית 6 כמובן אריה, זה נראה כמו רצון ליצור שגרה בבית, בילוים בבית ולא מחוצה לו, הירח שליט בית 5 בית הבילויים והמשפחה והבית מצוי בבית 4, כך שהכיוון הוא רצון להיות יותר בבית ולבלות בו יותר מאשר לצאת, הסיבה כנראה עייפות, ואו בריאות של ילדים [אריה שליט בית 6 והמקושר בילדים וכך גם מזל סרטן המצוי בבית הילדים בית 5].
שליט האופק המשני :מאדים גם הוא מצוי בבית 4 וגם שליט בית 4 מרקורי מצוי בבית זה, מרקורי הוא גם שליט בית 7, לכן דמויות שך שותפים ואו בני זוג גם מחפשים את הבית כמום בילוי, אלה שצמידות המאדים מכניס לדמויות אלה חוסר סבלנות, ותחושת הסגר בגלל הזווית של 150 מעלות מנפטון המצוי בבית 12, זו כמעט תחושת חנק עבור דמויות אלה.
דברים קורים גם סביב דמויות מבוגרות מאד, הורים זקנים, יתכן דמות נשית, כאשר הירח מצוי בזווית 180 מעלות לשבתאי השולט על בית 11 בית הידידים, לכן גם דמות מבוגרת הקשורה בידידים, יתכן מחו"ל קורה עמה דברים אשר יוצרים אירועים משמעותיים בחיי בעל מפת חזרת שמש זו.
כל הנושאים של בריאות מקבלים דגש מחודש אוגוסט כאשר מתרחש ליקוי החמה המלא בבית 6 מזל אריה, אז ליקוי זה מפעיל את אורנוס שליט בית 12[בתי חולים] וגם את כירון, המדבר על פציעות, אותו כירון מופעל מזווית 150 מעלות שהליקוי יצור כלפיו, ומיקומו בבית 1 יתכן ומדבר על בעיות ראש, שיש להם קשר לבעיית לב, זווית 150 מעלות מהליקוי באריה כלפי כירון בבית 1, , נושאי הבריאות כאן יכולים להיות עייפות בגלל בעיות גב תחתון ואו אירועים מוחיים בגלל כריש דם במוח. [ חס וחלילה] הרבה בריאות ושקט נפשי.
כל אדם שופט את האחרים
לפי איך שהוא רואה עצמו
15:42
11/1/17
Offlineara33 אמר
גבגובהמפה הזאת נראת לי כמו מפה של ציפור הבונה קן חדש יפה שנוסח ביטחון (בית ארבע מודגש) ביחד עם בן זוגה המאוהב (ורטקס בצמידות לציר השקיעה בבית שבע וצדק בבית שבע) היא מאוד עמלה וחרוצה ומעשית בכלכלת בני ביתה בהבנה שעליה לותר מעט על המעוף על מנת ללקט אוכל ושלא יחסר דבר (שבתאי צמוד לרום שמים וונוס בית 2)
תודה ארה 
כרגע אין בן זוג, אבל הבית בהחלט יפה והפך אצלי יותר מתמיד למוקד נעים. נראה מה יתפתח השנה..
15:46
11/1/17
Offlinealina אמר
מה קפץ לי לעין ..1. בית 1 עם כירון ואורנוס - אורנוס אולי ירצה קצת לעשות מהפכות (במראה, בדרך שאת מציגה את עצמך), יתן עוז ואומץ. איך צריך לעשות זאת בעדינות (כירון). כי גם מרס מול פלוטו בתמונה.
2. בית 10 עם פלוטו (על הקספ אומנם) - לא יודע במה את עוסקת איך אולי השנה תרצי להגיע ליעדים שהם הכי מדברים אליך (ונפטון שליט האופק תביאי אותם יחד עם אורנוס ב1 ופלוטו ב10).. אז להיות מאוד קשוב לדברים שמתרחשים סביבך ולא לפספס הזדמנויות (150 נפטון יופיטר)
3. מבנה מרס פלוטו יופיטר - עוד דברים חוזרים - אני הנשמה שלי מה הכי נכון לי ואיך מוציאים את זה לפועל, עם מה מתמודדים (כי יש התמודדות. זויות דיסהרמוניות). גם לשים לב לבעל. שינהג בזהירות.
4. כירון על האופק - אולי צריך יועץ בנושאים של פלוטו ב10? אולי את בעצמך יותר הופכת ליועצת? אולי בא עם זה פרסום? גם ונוס בבית 2 בשור הוא מצויין לכסף אם זה אחד המטרות..
5. אורנוס סטורן ראש דרקון עובדים מצויין ביחד. במה את עוסק? אם זה אומנות למשל אז שנה של השראה, אומץ רצינות פרסום ובניה יסודית של איזה ׳מפעל חיים קטן׳ יש משהו כזה על הפרק..?
![]()
תודה רבה אלינה 
הכיוון הוא באמת אמנות, מעניין איך תהיה ההתפתחות השנה.
"בעל" לא רלוונטי (לא היה, אין ולא יהיו לי "בעלים". אבל כרגע אין בן זוג
).
15:52
11/1/17
Offlineחיים ש אמר
שליט האופק נפטון בבית 12, יש עייפות, השמש שליטה של בית 6, שהוא בית השגרה והבריאות מצויה בבית 4, המזל בבית 6 כמובן אריה, זה נראה כמו רצון ליצור שגרה בבית, בילוים בבית ולא מחוצה לו, הירח שליט בית 5 בית הבילויים והמשפחה והבית מצוי בבית 4, כך שהכיוון הוא רצון להיות יותר בבית ולבלות בו יותר מאשר לצאת, הסיבה כנראה עייפות, ואו בריאות של ילדים [אריה שליט בית 6 והמקושר בילדים וכך גם מזל סרטן המצוי בבית הילדים בית 5].שליט האופק המשני :מאדים גם הוא מצוי בבית 4 וגם שליט בית 4 מרקורי מצוי בבית זה, מרקורי הוא גם שליט בית 7, לכן דמויות שך שותפים ואו בני זוג גם מחפשים את הבית כמום בילוי, אלה שצמידות המאדים מכניס לדמויות אלה חוסר סבלנות, ותחושת הסגר בגלל הזווית של 150 מעלות מנפטון המצוי בבית 12, זו כמעט תחושת חנק עבור דמויות אלה.
דברים קורים גם סביב דמויות מבוגרות מאד, הורים זקנים, יתכן דמות נשית, כאשר הירח מצוי בזווית 180 מעלות לשבתאי השולט על בית 11 בית הידידים, לכן גם דמות מבוגרת הקשורה בידידים, יתכן מחו"ל קורה עמה דברים אשר יוצרים אירועים משמעותיים בחיי בעל מפת חזרת שמש זו.
כל הנושאים של בריאות מקבלים דגש מחודש אוגוסט כאשר מתרחש ליקוי החמה המלא בבית 6 מזל אריה, אז ליקוי זה מפעיל את אורנוס שליט בית 12[בתי חולים] וגם את כירון, המדבר על פציעות, אותו כירון מופעל מזווית 150 מעלות שהליקוי יצור כלפיו, ומיקומו בבית 1 יתכן ומדבר על בעיות ראש, שיש להם קשר לבעיית לב, זווית 150 מעלות מהליקוי באריה כלפי כירון בבית 1, , נושאי הבריאות כאן יכולים להיות עייפות בגלל בעיות גב תחתון ואו אירועים מוחיים בגלל כריש דם במוח. [ חס וחלילה] הרבה בריאות ושקט נפשי.
תודה רבה חיים 
ילדים לא רלוונטי, אבל יצירה כן (בית 5)
ואני מקווה שלא אאלץ לחנוק אף אחד בבית ושאשאר בריאה (טפו טפו) 
השנה באמת נפתחה בעייפות - היה לי הרבה רעש משכנים שהפריע לי לישון. אני מקווה שהעניין לא יחזור להיות כך. ויש באמת שגרה שנבנית בבית סביב עבודה ועשייה וכל הדברים מסביב.
15:55
16/10/10
Offlineמזל טוב גיב 
האופק הדגי עם נפטון בבית 12 שנמצא ב-45 לאוראנוס, ובזוויות טובות לונוס+מרס- נראית שנה סופר יצירתית.
מלאת קסם וחלומות.
כך שהעומס בבית 4- נראה מבורך לעשייה ביתית.
גם אני כמו חיים רואה מוטה לראות את הדגים כאופציה לעייפות, חולשה , אבל עם הסקסטייל למרס (לפחות אצלי- יכולים להיות פרצי אנרגיה ועוצמה דווקא). מחזק את זה ארוס על אופק נטאלי.
רק צריך לאזן כוחות.
האופק הדגי ועוד עם פורטונה-יכולת להשרות הרבה קסם עלייך או על הזולת.
ונפטון- שליט אופק כקודקוד למשולש עם פלוטו-ונוס + יופיטר בבית 7- שליט משני של אופק - אולי רמז לאהבה :)
נראה לי שסאטורן שם על רום מול כל הקבוצה ב-4 מכריח אותך להתיישב, לעשות לאט (אולי באמת פרוייקט אומנותי), להתבגר, להתחייב.
ואני אוהבת את הצמידות המתקרבת של הירח לשמש- כאילו מתפתחת בך השלמה.
18:49
11/1/17
Offlinealina אמר
אם זה לא בניית משפחה ובית.. אז בית 4 זה גם זהות שלי.. וזה מאוד מסתדר עם כל הגדולים שדוחפים אותך לכיוון להיות הכי מחובר לעצמך ולמצוא את הפנים והגדרה שלך .. בלי פחד.. עם הרבה אומץ.. והשראה הם יביאו רק צריך להיות קשוב..
תודה 
קטע מעניין - במפת החזרה של ונוס השנה יש גם דגש על ה-IC. ראש הדרקון צמוד ל-IC על המעלה עם מארס ועם השמש
ורק שאלה קטנה - התייחסת לפלוטו כנמצא בסוף בית 10, אבל הוא צמוד לקאספ של בית 11 על המעלה. כך שהוא אמור להיחשב לגמרי בבית 11. מה דעתך, ואיך את חושבת שזה בא לידי ביטוי?
תודה 
פלוטו על הקספ הייתי מתייחסת גם ב10 וגם 11.. אולי אידיאלים עוברים טרנספורמציה .. אולי תעשי חישוב מחדש ומשהו התפהך בך.. לדוגמה אולי לא חשבת על בעל אבל פתאום תחליטי על הילד (כל המפה מעודד נפטון ב12, אופק, בית 4).. סתם דוגמה.. או מהפך בתחום אנשים שסובבים.. חברים.. וגם בית 10 כנראה תופעל..
אז תהיה מוכנה לפלוטו פועל ב2 בתים.. ככה נראה לי..
16:19
13/12/12
Offlineהיי גבגוב, בקצרה בעקבות מה שכתבת - אני חושבת שזו יכולה להיות שנה שבה המוזיקה הופכת להיות עוד יותר משמעותית בחייך, הדבר העיקרי המובהק. ויכול להיות שיש כאן תהליך של שינוי, העמקת מקורות המוזיקה (עם בחיבורים עמוקים יותר ובמפגשים עם הילדות שלך ואם תוך גילוי או העמקה במסורות מוזיקליות). יכול אולי להיות מתח בין התנועה הפנימית שלך ורצון מסוים בהסתגרות ובהתמקדות במה שממלא אותך לבין הצורך לפעול בתחומי האדמה בעולם.
זו נראית שנה שיכולה להיות שנה טובה לתהליך טיפולי כלשהו (לא חייב להיות טיפול פסיכולוגי), ויכול להיות שהיא תפגיש אותך באופן כללי דווקא עם המשפחה הגרעינית שבה גדלת או עם חוויות של אובדן. וכן, לשמור על תזונה והתעמלות כי כמה שכירון מופשט, איכשהו אין דרך לחמוק מזה והוא בדרך כלל משפיע גם בדרך פיזית, גם אם זה ממש לא חייב להיות משהו שיהרוג אותך :-) נסי לשחרר הגנות, לתת לעצמך להיות מים, ואולי ייוולדו מתוך כך דברים חדשים.
1 Guest(s)
Log In
Register