AAA
Please consider registering
guest
sp_LogInOut Log Insp_Registration Register
Register | Lost password?
חיפוש מתקדם
Forum Scope

התאם

Forum Options

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
sp_Feed Topic RSSsp_TopicIcon
סולר ריטורן 2017
06/7/17
17:40
Givguv
Member
Members
Forum Posts: 762
sp_UserOfflineSmall Offline

תודה רבה LEE cute-bunny_pngflower7_pngflower2_png

ואלינה, שוב תודה גם לך cute-girl_pngflower4_png

10/7/17
13:12
Lee
חבר
Members
Forum Posts: 2100

גיב, העניין של המים באמת נראה לי משמעותי כאן.

11/7/17
22:01
Givguv
Member
Members

LEE, t-happy

כתבת על עניין המים: "נסי לשחרר הגנות, לתת לעצמך להיות מים, ואולי ייוולדו מתוך כך דברים חדשים. ". 

את יכולה בבקשה לפרט יותר למה הכוונה בלהיות מים?

12/7/17
14:59
alina
מאשר
Moderators
Forum Posts: 1916

הכוונה כנראה שהשמש בסרטן מול אופק וירח של אש.. מאבק לא פשוט.. וצריך ללכת אחרי השמש.. לתת לעצמך להיות מים - מכילים, מתמזגים, אינטימים..

12/7/17
22:38
ara33
חבר
Members
Forum Posts: 4036

זה באמת לא פשוט אבל עד כמה שזכור לי לגיבגוב במפה הנטלית יש ירח אש ככה שהיא מתמודדת עם זה תמיד ,חלק מההוויה שלה

13/7/17
16:18
Givguv
Member
Members

ארה,

אלינה מתייחסת למפת הלידה. בסולר ריטורן האופק מים והירח אויר.

בכל מקרה, זה דווקא די פשוט, לא מכירה אחרת. t-wink אלינה תיארה את זה כמאבק ועם ירח-מארס בטלה אני מחבבת את ההגדרה. הכי חשוב זה שלא משעמם...

אלינה, 

כן, אולי צריך להיות גם יותר בזרימה והרפייה. השאלה מה השנה בסולר קשור לזה... מחכה לשמוע מ-LEE t-happy

flower7_pngflower5_pngflower6_png

13/7/17
16:39
Lee
חבר
Members

בקצרה - להפך. 

את מאד נעזרת באש שלך בהתמודדות עם המים. וכאן אין לך את האש ויש יותר מים מאשר במפת הלילה (אופק, בתים). זה עשוי להיות מפגש יותר ישיר עם הפגיעות והרגישות של המים, בלי הביטחון הברור שהאש נותנת לך (כך נראה באופן כללי).

כתהליך כללי השנה, זה תהליך של העמקת לימוד יסוד "המים", כשהוא לעצמו.

14/7/17
1:20
Givguv
Member
Members

אוקיי, הבנתי את כוונתך t-happy

נראה לי שאני מרגישה את המים אצלי מאוד חזק וגם את האש. בכל מקרה, יהיה מעניין לראות אם זה ישפיע כך.

תודה רבה LEE emoticon-animal-007-gifflower5_png

14/7/17
17:40
alina
מאשר
Moderators
Forum Posts: 1916

אולי צריך להיות גם יותר בזרימה והרפייה.השאלה מה השנה בסולר קשור לזה+++

הרפיה - אולי כירון על אופק.. אופק דגים.. ציר.. גם כל הבית 4 שמאוד פעיל השנה יתן נושאים של מים - אימפטיה, הזדהות, משפחה, אינטימיות, חפירות בזכרון, מצבי רוח נוסטלגיים...

19/7/17
14:54
Givguv
Member
Members

תודה אלינה flower6_png

עלתה בי תהיה לגבי התפקיד של סולר ריטורן - מפת הסולר ריטורן אמורה להראות על האנרגיות/תרחישים שצפויים בשנת יום ההולדת. כך להבנתי. האם זה נכון להתייחס למפה כהמלצה להתנהגות? הכוונה לניתוח שאומר שהאדם צריך להיות או להתנהג באופן מסויים. כמו "צריך להיות יותר בזרימה והרפייה". (להבדיל מלהגיד שהשנה תאפשר אנרגיות רגועות, זורמות).

זה נכון להסתכל כך על סולר ריטורן? זה לא מקום ששמור, אם כבר, למפת הלידה? t-donno

19/7/17
15:52
Lee
חבר
Members

גיב, אני חושבת שממש להפך. 

בדיוק כמו במפת לידה, העיקר הוא התהליך שצריך לעבור. התרחישים הם בעצם שוליים... מה "שמעניין" את המפה, זו ההתפחות שלך. מה שקורה - קורה. 

ויותר מזה, היו פעמים שראיתי תרחישים במפה, כולל דברים כואבים, לא הייתה לזה משמעות ולא תועלת עד שלא הבנתי מה התהליך העמוק שלי. וכשהבנתי את התהליך, זה עזר.   אגב, לפעמים אפשר לנחש בכיוון השני, מתוך הבנת התהליך הפנימי - לנחש מה קורה בחוץ (זה כל כך אישי ומותאם למיקום האישי בחיים)

תחשבי על כך שהרבה דברים יכולים להצביע על אותו דבר - עבודה, יצירה, זוגיות, היריון, מוות של אהובים - זה יכול להיראות במפה כך או אחרת. אבל האופן הספציפי שבו אפשר לראות את התהליך במפה הוא סימן לתהליך האינדווידואלי של בעלת המפה.

19/7/17
22:11
Givguv
Member
Members

תודה LEE, אני מסכימה איתך ב-100%. וכתבת ממש יפה. flower2_pngt-happy

אני אחדד את מה שניסיתי לשאול, ואני מעלה את זה כדיון בלבד ללא קשר למפה שלי וללא דעה מוצקה בנושא. פשוט מעניין אותי להבין את זה -

על סמך מפת חזרת השמש, האם להגיד למישהו שהוא "צריך" להתנהג באופן מסויים משרת את המטרה? אני לא מדברת על להצביע על סוג תהליך ואנרגיות שהאדם יתמודד איתן לפי המפה אלא יותר על הניסוח הזה שבד"כ נותנים נגיד לפרישות קלפים: "אתה צריך להיות יותר X ופחות Y כדי למלא את ייעודך השנה ע"פ המפה". האם ניסוח כזה נכון לניתוח של סולר ריטורן? או שהסולר מצביעה על אנרגיות ואלמנטים שממילא יבואו לידי פעולה בשנה הזו?

(LEE, אני יודעת שכתבת משהו שיכול לענות על זה. כתבת על מודעות וזה תקף תמיד כדי להגיע עמוק יותר. אבל אני מתמקדת בניסוח הזה כי הניסוח מראה גם על התפישה של הפונקציונליות של המפה. מה היא בדיוק משרתת).

cute-owl_png

19/7/17
22:25
יגאל
חבר
Members
Forum Posts: 2262

היי גיב, אני נוטה לקחת את ה SR כמצפן שמראה כיוון, ומעצם כך - מעודד אותי לסגנון פעולה מסוים. אבל אני בגישה של לתת לדברים לקרות באופן מעצמם, ומדי פעם להציץ במפה, לקבל ממנה תובנות, להבין מגמות. 

ייתכן שאם מזהים מגמות שמתבטאות במעברים, קידומים וגם ב SR - אפשר לייעץ על פיהן לאדם להתנהל בצורה מסוימת, לעזור לו להבין מה נדרש ממנו בתקופה הנוכחית. 

21/7/17
21:02
Givguv
Member
Members

תודה יגאל t-happyflower7_png

Forum Timezone: Asia/Jerusalem
Most Users Ever Online: 1400
Currently Online: NocheBlanca
Guest(s) 24