Topic RSS15:32
הסיפור בנתיים: אני אמא לחמישה, גרושה כבר שבע שנים. השנה נפרדתי סופית מזוגיות אחרי שבע שנים (שהתחילה בזמן הגירושים). אני עובדת במשרד ואני גם הומאופתית עצמאית. יש לי אופק בדגים, שמש בסרטן וירח באריה. אני מגרדת את התחתית של הארנק, אין לי זוגיות באופק ואני כמהה לביטחון או לפחות ליציבות כלשהי.
לפי הסולר ריטרן הזו, מה אתם חושבים שייקרה השנה?
תודה מראש לכולם!! 

16:57
כתבתי כמו שנראה לי. קחי בעירבון מוגבל (אלא אם מאוד מתחברת
):
נראה שיש שתי מגמות במפה. בכל הנוגע לזוגיות - מצד אחד את כמהה ליציבות ובטחון כמו שרשמת אבל המפה כולה מעידה על אנרגיה, שבירה של תבניות קודמות ושינוי. ראש הדרקון ומאדים במאזניים בבית 1 לדעתי מראים בהמשך לשחרור והשינוי על כיוון חדש של הערכה עצמית של הנשיות. יותר אסרטיביות, יותר השקעה בעצמך. הזנב בבית 7 בטלה ממשיך נטייה להיות יותר מדי בתוך החיים של מי שמסביב, אבל עם הבריונים על הקרנות השנה ושמש-מרקיורי בבית 9, אני חושבת שגישה של לשחרר תעזור יותר. לדעתי אופק מאזניים ומארס שנמצא שם מעידים על הרבה סקס אפיל וטיפוח עצמי מחודש.
אני לא יודעת אם תהיה זוגיות או לא (איך אפשר לדעת...) אבל דווקא מתוך השחרור (בניגוד לכמיהה ליציבות ובטחון, שהיא השרדותית ומן הסתם לא תעלם) תוכלי להגיע למה שמתאים לך היום. אחרי נקיון של השטח. אם חושבים על זה, אחרי הגירושין היית במערכת יחסים מתמשכת על פני שנים עד לאחרונה? המפה הזו כל כך מראה על השלב ההכרחי של סיום לשם התחלה מחדש. נקיון.
מבחינת עבודה - יכול להיות שתכניסי דברים חדשים קצת פחות שגרתיים? אני לא יודעת אם את עובדת מהבית או לא אבל עם שליט בית 2 בבית 4... שבתאי בבית 2 לכאורה מראה על קשיים כספיים, מצד שני הוא מהבט יפה לחבר'ה. לכן זה נראה לי יותר כמו התבססות והתרחבות מקצועית דווקא. משהו שקשור לגוף, אולי רפואה סינית? (לגוף מבחינה פיסית - מגע, טיפול, או מה שלא יהיה- בניגוד להומאופתיה).
כמו שכתבת לי, קשה קצת להסתכל כי יש דברים דומים מדי לסולר שלי (למרות שהמפות שונות מאוד). סה"כ נראית שנה אנרגטית וחשובה. הדבר הכי חזק שעולה לי (במיוחד אחרי הדברים שכתבת) זה לאמץ גישה של שחרור, לא להיאחז במה שהיה. לכאוב ולהמשיך הלאה (ולתת לעצמך המון תשומת לב יחסית למה שהיה עד עכשיו).
שתהיה לך שנה נהדרת שירין 

22:44
וואו איזו השקעה!! תודה רבה גיבגוב 
אני אהרהר על הדברים שכתבת במשך כל השנה הזו ואראה מה יהיה. הפלוטו על הIC קצת מדאיג אותי. עם כל השאר נסתדר. יש לי אורנוס-פלוטו ב7 באופן נטלי, ככה שאני יודעת את האנרגיות של אורנוס ב7.
נכון שזו נראית שנה נורא לא יציבה? איזה בלגן.נמאס לי מבלגן. שבע השנים של הזוגיות האחרונה היו הדבר הכי לא יציב עלי אדמות 
נכון ששבתאי ב2 אבל יופיטר ב10, אז אולי בכל זאת תהיה לי טיפה נחת במקום הזה?
תודה על ההשקעה שוב!!! שגם לך תהיה שנה נהדרת 

23:02
מפה נהדרת לאיחוי כל מה שחשוב לך ועושה לך טוב.
אני יכול להגיד לך שאני מסתובב כבר חצי שנה עם מרס במאוזניים והוא נהדר במתן תשובות לשאלות בלתי פתורות..
הוא מעלה ומציף את ההבדל בין הרצוי למצוי - ובשביל מי שמחפש להבין את ה'אני' שלו - זה נהדר!
(ואני מאמין שזה שהוא יושב לך ממש על האופק המאוזנאימי - יוצר סוג של שקילה מחדש בין העולם הפנימי שלך לזה החיצוני..)
פלוטו על הIC, בתור סרטנית זו נקודה חשובה; נכונות לוותר על כל מה שניתפסת אליו חזק עד היום.. כל מה שתפסת כ"מעניק ביטחון" נבחן מחדש.. את בתקופת נדידה מחפשת כוך שיכיל את המכלול שאת.
אוראנוס על הקאספ של 7 במולות למרס - את יודעת טוב מאוד מה יש לך להביא ועם מי את רוצה להיות אך עם זאת גם מעיזה לפנות לאנשים חדשים ולחקור את אופן האינטראקציה שלך - שזה עשוי להיות נהדר לקשרים חדשים
בגדול, פשוט דרישה ממך להיות כנה עם מי שאת באמת מתחת לפני השטח ולהעיז להכתיב עתיד חדש.

23:05
תודה שירין 
אולי נחליף את המושגים יציבות וביטחון בהתקבעות ושמירה על הקיים? כי זה לא נראה לי שיהיה לך. מצד שני זו נראית לי כן שנה של התפתחות וצמיחה. ירח תמיד מתקשר לי לתנודתיות ודווקא הוא עם גגון נחמד והרמוני לשמש שהוא השליט שלה ולנפטון. יש לו 45 לכירון, וזה לדעתי מה שאת סוחבת משנה שעברה.. (לא שלא פוגשים גם ככה כאב
). אל תשכחי שמלכת המפה, השמש בבית 9 עם מרקיורי ויופיטר למעלה ב-10...
ודווקא כתבתי שמבחינה מקצועית נראה לי כן חיובי. וכן, בנוסף ליופיטר הזה.
אגב, לא כתבתי את זה כי אין לי מושג איך או מה ואם בכלל, אבל כל הזמן נראה לי שיש משהו עם חו"ל. לא יודעת. קשור לעבודה או זוגיות או חברים. אבל משהו מעבר לקשר הרגיל בשנים הקודמות.
5:35
Tani אמר
מפה נהדרת לאיחוי כל מה שחשוב לך ועושה לך טוב.אני יכול להגיד לך שאני מסתובב כבר חצי שנה עם מרס במאוזניים והוא נהדר במתן תשובות לשאלות בלתי פתורות..
הוא מעלה ומציף את ההבדל בין הרצוי למצוי - ובשביל מי שמחפש להבין את ה'אני' שלו - זה נהדר!
(ואני מאמין שזה שהוא יושב לך ממש על האופק המאוזנאימי - יוצר סוג של שקילה מחדש בין העולם הפנימי שלך לזה החיצוני..)
פלוטו על הIC, בתור סרטנית זו נקודה חשובה; נכונות לוותר על כל מה שניתפסת אליו חזק עד היום.. כל מה שתפסת כ"מעניק ביטחון" נבחן מחדש.. את בתקופת נדידה מחפשת כוך שיכיל את המכלול שאת.
אוראנוס על הקאספ של 7 במולות למרס - את יודעת טוב מאוד מה יש לך להביא ועם מי את רוצה להיות אך עם זאת גם מעיזה לפנות לאנשים חדשים ולחקור את אופן האינטראקציה שלך - שזה עשוי להיות נהדר לקשרים חדשים
בגדול, פשוט דרישה ממך להיות כנה עם מי שאת באמת מתחת לפני השטח ולהעיז להכתיב עתיד חדש.
וואו טני!! תודה
. אני אחשוב טוב על תפיסת הביטחון שלי. כבר עכשיו זה מתחיל. יש ב5 ליוני מגן דוד בשמיים שבו נהוג לבקש את משאלת הלב הכמוסה והעמוקה ביותר. כל הזמן אני חושבת שאבקש 'זוגיות' ופתאום בזמן האחרון אני חושבת 'עצמאות כלכלית'. יש לי עוד כמה ימים להתלבט. אם מישהו יירצה פרטים אני יכולה להעביר לינק להרצאה בנושא באנגלית.
אפרופו המצוי, בנתיים דיברתי בטלפון עם כמה אנשים מאתרי הכרויות:
- סקסולוג מתל אביב שדיבר לאט ואמר מחמאות. ניסה לפתות אותי עם יכולות העיסוי שלו אבל אמר שהוא מחפש קשר רציני. אמרתי לו שאני מחפשת כנות, אז הוא החליט שקראתי לו שקרן. כל זה בעשר דקות שיחה!!

- אחד עם תואר שני בפסיכולוגיה אבל עם בגרות רגשית של ילד בן שלוש, שאמר שמה שהוא רוצה זו אישה שמתלהבת מספונטניות. שאלתי למה הוא מתכוון. הוא אמר - שנגיד אני אגיד לך: 'תלבשי שמלה בלי תחתונים ובואי נצא על האופנוע לפאב'. כנראה שלא גנחתי מספיק בהנאה באותו הרגע אז הוא החליט שאין בי את הדרוש.
- אחד שדיבר איתי במשך שעה וחצי על עצמו בפרטי פרטים משעממים. אפילו את השמות ואת הגילאים של הילדים של אחותו הוא סיפר. אחרי שעה וחצי הגנבתי בעדינות: "לא מעניין אותך לשאול אותי משהו עלי?". הוא ענה שזה יגיע והמשיך לדבר על עצמו עוד חצי שעה. עד היום הוא אפילו לא יודע איפה אני גרה
. - אחד שאיתו אפילו נפגשתי שרצה 'שכנות טובה', אבל התכוון לסקס מתי שבא לנו. הוא אירח אותי ממש יפה בבית שלו, בחצי שעה הראשונה אמר שלא תהיה לי בלעדיות. אמרתי לו שלא מתאים.
- עורך דין אחד מרעננה שאחרי השיחה שהייתה נחמדה כתב לי שאלה אם אני אוהבת להתנשק. אמרתי לו שכן. אמר יופי. אמר שמאד חשוב לו מיניות. אמרתי יופי. אמרתי לו שלוקח לי זמן להתרגל לפיזיות. שאל אותי מה. עניתי שפעם שעברה לקח לי שני דייטים להתנשק ועוד איזה שניים-שלושה להיכנס למיטה. הודיע שהוא מאמין שהאיטיות הזאת זה דבר שמשליך על המשכיות הקשר ואמר שלא מתאים לו. אפילו לא נפגשנו.
קשה קשה עולם הדייטים 
טני - המון המון תודה!!! 

5:38
Givguv אמר
תודה שיריןאולי נחליף את המושגים יציבות וביטחון בהתקבעות ושמירה על הקיים? כי זה לא נראה לי שיהיה לך. מצד שני זו נראית לי כן שנה של התפתחות וצמיחה. ירח תמיד מתקשר לי לתנודתיות ודווקא הוא עם גגון נחמד והרמוני לשמש שהוא השליט שלה ולנפטון. יש לו 45 לכירון, וזה לדעתי מה שאת סוחבת משנה שעברה.. (לא שלא פוגשים גם ככה כאב
). אל תשכחי שמלכת המפה, השמש בבית 9 עם מרקיורי ויופיטר למעלה ב-10...
ודווקא כתבתי שמבחינה מקצועית נראה לי כן חיובי. וכן, בנוסף ליופיטר הזה.אגב, לא כתבתי את זה כי אין לי מושג איך או מה ואם בכלל, אבל כל הזמן נראה לי שיש משהו עם חו"ל. לא יודעת. קשור לעבודה או זוגיות או חברים. אבל משהו מעבר לקשר הרגיל בשנים הקודמות.
תודה גיבגוב!! 

אפרופו צמיחה - אני מרגישה צורך בקירקוע של שגרה מסויימת כדי שאוכל להשריש. אי אפשר לצמוח בלי שורשים. אני מה זה מקווה שתהיה לי קצת נחת ושקט. למרות שלגמרי המפה הזאת לא מראה את זה 
שוב המון תודה. את מקסימה!! 
7:31
היי גם אני רוצה לנסות.
יש 3 דברים שחשובים לדעתי:
1. פלוטו על ה- ic= אאוץ׳.. התמוטטות המקום הבטוח. אבל לטובת טרנספורמציה, כמו שגבגוב אמרה. תחזיקי מעמד.. זה נראה לי הדבר הכי קשה במפה.
2. אוראנוס על ה-dc- פרידה בזוגיות?
3. לחילופין משני הסעיפים הקודמים, ה״הצלה״ היא בעצם הירח בשור, המקום הבטוח הזה, והאופק במאזניים עם המארס ליד ששומרים את היציבות, את החיפוש אחר זוגיות נכונה. בסוף הכול מסתדר.
זאת נראית אחת השנים הקשות אבל מתגמלות. אחרי שעושים ניקיון מגיעים דברים טובים. בהצלחה!!
14:40
תודה חגיתה!! 

אני לא מכירה איזור בטוח ככה שאין מה שיתמוטט. אני כמהה לאיזו שגרה או ביטחון סביבתי קטן כבר הרבה מאד זמן. אולי זה יהיה שינוי בתפיסה של המקום הזה?
וכן, גם אני מתה על הירח בשור הזה!! לא החלטתי מה אני חושבת על המארס על האופק. יש לי אליו יחסי אוהבת-לא אוהבת. מה שבטוח עשיתי ביטוח תאונות אישיות לשנה אחת 
16:18
שירין 

(לי ממש צודקת לגבי הפלוטו והביטחון..)
זה נישמע שאת כבר יודעת את זה ממש טוב - אבל אתן לך חיזוק..;
משהו ממש דפוק בתפיסה החברתית של עולם המיניות these days..
אני נמצא בזוגיות כבר שלוש שנים - והסיפורים המוזרים ממשיכים לזרום.. כמעט בכל פעם שהיא יוצאת מהבית אני יודע שהיא תחזור ונצחק ביחד על נסיונות חיזור כושלים (לפעמים אפילו מגברים x3 מהגיל שלה) וגם לפעמים שאני איתה ביחד.. יוצאים לסרט.. יהיה איזה אדיוט שיעדיף לחשוב שאני הכל חוץ מהחבר שלה ויזרוק איזו פנינה מביכה לאויר..
אולי זה רק בעולם של ה'צעירים' ואולי לא - אבל שלב הדייטים היה חתיכת עוגה לעומת מפגע הדון-קישוטים שבא אחרי.
בקיצור, אהי חזקה שירין
בסופו של דבר כולם מצאים את המקום שלהם בעולם 
19:56
חה, עוד משהו שיצא מפרופורציות רק בגלל שהכסף המשיך לזרום....
יכול להיות שזו הונוס בדלי שלי שמדברת עכשיו, אבל אני מאמין שכשעושים את מה שעושה לנו טוב - הכל מסתדר..
את בת זוגתי המקסימה הכרתי בסדנה שלקחנו ביחד.. שנינו הגענו מאותו מקום ריגשי והמשכנו את זה משם.
תעשי מה-בא-לך מה-טוב-לך ואז יבוא עוד מזה 
שבת שלום
.
שירין, חחחחחחחחחחחחח....
הייתי צריכה את הדמעות לנגב מרוב שצחקתי. אבל כשסיימתי לצחוק, הדמעות נעשו באמת דמעות של עצב. גברים שכחו להיות גברים, נשים שכחו את כבודן, הנרמס בכל יום, כל רגע מחדש, בכל פגישה. גבר מחזר הוא יצור שלא קיים יותר, שתי הודעות בפייסבוק והוא כבר עייף, התאמץ יותר מדי. גבר מאוהב הוא חיה מוזרה ביותר, ומשיא האהבה לוקח לו יומיים בשביל למצוא אחרת. גבר תומך הוא דבר מטופש, גבר מגן, גיבור, אמיץ, מוביל, מנהיג, בעל כבוד עצמי, נאמן לדרך -
השתגעת מגי? איפה את חיה? מאיפה את מקריצה את הביטויים הארכאיים האלה? מי צריך אותם בכלל?

(לא מופנה אליכם, גברי הפורום. לא תני, לא יגאל, לא אוריא או אלי או עידן או אטרניו. אבל הרוב, ובעיקר אחרי גיל מסויים).
לי היתה קופסת נעליים גדולה מלאה על גדותיה מכתבי אהבה, שאחרי כמה שנות נישואין לא שמרתי יותר, מתוךכבוד לבעלי.
לבת שלי יש פלאפון שמלא בהודעות "ערה?"
Log In
Register