AAA
Please consider registering
guest
sp_LogInOut Log Insp_Registration Register

Connect with

Register | Lost password?
חיפוש מתקדם
Forum Scope

התאם

Forum Options

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
sp_Feed Topic RSSsp_TopicIcon
מגן דויד - סטאר אוף דייוויד
02/6/14
5:11
שירין
אורח
Guests

בשמחה t-heartההרצאה באנגלית ואלו שתי אסטרולוגיות מאד מנוסות. אני כבר עשיתי את רוב ההכנות למגן דוד שהולך להיות ביום חמישי. ההרצאה קצת איטית אבל בגלל זה מובנת.

בעיקרון השנה היו שני מגני דוד בשמיים. אחד היה בתחילת מאי והשני מגיע עוד שלושה ימים, ככה שאם תזדרזו תוכלו לבקש. הרעיון הוא לבקש את מה שאנחנו הכי הכי רוצים.

https://www.youtube.com/watch?v=fSHbV2Z5vpo#t=859

02/6/14
16:36
יגאל
חבר
Members
Forum Posts: 2262
sp_UserOfflineSmall Offline

היי שירין

נראית כמו שנה דינמית, שלא לומר דינמיט. הטי סקוויר של מארס-אורנוס-פלוטו בעצם מספר את הסיפור, ועם האופק במאזניים צמוד שליט 7 ואורנוס על ה DC לא פלא שזה מתבטא במישור הזוגי, אם כי אני לא אתפלא אם יהיו לאנרגיה הזו התבטאויות ברבדים נוספים. 

זו נראית שנה של לתת לסוס שלך לדהור בחופשיות ולנער מהגב שלו את כל מה שלא נחוץ. 

זה פלוטו על ה IC ושליטת האופק ב-8 וזה השמש בבית 9 ויופיטר בבית 10. 

יאללה חופש... בהצלחה

02/6/14
16:45
יגאל
חבר
Members
Forum Posts: 2262

מגי - 

לגבי מה שכתבת על גברים, אני ממליץ לך ולכל גברי ונשות הפורום לקרוא את הספר "דרך גבר" מאת דייויד דיידה. יש תרגום בעברית. גם הספר "לילות פרא" שלו מומלץ. 

02/6/14
21:31
שירין
אורח
Guests

אהבתי את הדינמי-דינמיט smilesmilesmile

תודה יגאל t-flower

קצת מלחיץ כל הבום העל-קולי הזה שהולך להיות

12/6/14
19:58
Lee
חבר
Members
Forum Posts: 2113

שירין, את "בעסק" של אסטרולוגיה (לפחות לפי הפורום) הרבה יותר זמן ממני, אז זה אולי קצת מיותר שאכתוב לך, אבל חשבתי אולי בכל-זאת. 

בקשר להיכרות עם גבר. ממש ממש כדאי לחזור אל מפת הלידה, ולחפש שם את הסוד: איך הדרך הנכונה שלך להכיר את הגבר שלך. אולי כל ההיכרויות בדרך הזו, הווירטואלית, מיותרות לך? לכל אחד יש את הדרך שלו. הנאטלית היא זו שמגלה את הדרך, זו שמלמדת אותנו מה נכון ובמה להתמקד - ואיך לפתוח את הסתום. זה לא קורה מיד, אבל בדיעבד לרוב מתגלה שהיא צדקה (והניסיונות בכיוונים אחרים, שהרגישו לא נכון, רק התישו להרחיקו).

מודה שלא שהייתי מעזה לייעץ לאף אחד ואף אחת להפסיק לנסות היכרויות בדרך אחרת מזו שהמפה מראה, אבל ייתכן שזה רק בגלל חוסר אמון. 

13/6/14
13:20
שירין
אורח
Guests

ברור שאת צודקת! מאז שהיו לי את ההתנסויות עם אתרי ההכרויות שאת כולם קראתם פה למעלה, אני בכלל לא מסוגלת להיכנס אליהם. אני מקבלת הודעה שמישהו שלח לי הודעה ופשוט מוחקת. יותר מדי בשבילי.

יותר מזה אני לא יודעת. לא יודעת מה ייקרה שנה הבאה ואני בטח לא יכולה 'לעבוד בהכרויות' כמו שאנשים שאני מכירה עושים.

תודה Lee t-happyt-flowert-heart

13/6/14
15:22
Lee
חבר
Members
Forum Posts: 2113

אז בהצלחה שירין!

אל תעשי משהו שפוגע בך. 

(כל מה שאני יכולה לספר מהניסיון שלי הוא שאחרי שגם אני ניסיתי דרכים שפגעו בי והכל... בסופו של דבר , הכרתי את האיש שלי בדיוק בדרך שהיה אפשר לצפות בה משליטת בית 7 שלי.)t-flower

Forum Timezone: Asia/Jerusalem
Most Users Ever Online: 2849
Currently Online:
Guest(s) 150
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
ara33: 4057
Morgan: 2498
יגאל: 2262
Lee: 2113
Alin: 1462