Topic RSS5:11
בשמחה
ההרצאה באנגלית ואלו שתי אסטרולוגיות מאד מנוסות. אני כבר עשיתי את רוב ההכנות למגן דוד שהולך להיות ביום חמישי. ההרצאה קצת איטית אבל בגלל זה מובנת.
בעיקרון השנה היו שני מגני דוד בשמיים. אחד היה בתחילת מאי והשני מגיע עוד שלושה ימים, ככה שאם תזדרזו תוכלו לבקש. הרעיון הוא לבקש את מה שאנחנו הכי הכי רוצים.
16:36
23/10/10
Offlineהיי שירין
נראית כמו שנה דינמית, שלא לומר דינמיט. הטי סקוויר של מארס-אורנוס-פלוטו בעצם מספר את הסיפור, ועם האופק במאזניים צמוד שליט 7 ואורנוס על ה DC לא פלא שזה מתבטא במישור הזוגי, אם כי אני לא אתפלא אם יהיו לאנרגיה הזו התבטאויות ברבדים נוספים.
זו נראית שנה של לתת לסוס שלך לדהור בחופשיות ולנער מהגב שלו את כל מה שלא נחוץ.
זה פלוטו על ה IC ושליטת האופק ב-8 וזה השמש בבית 9 ויופיטר בבית 10.
יאללה חופש... בהצלחה
19:58
13/12/12
Offlineשירין, את "בעסק" של אסטרולוגיה (לפחות לפי הפורום) הרבה יותר זמן ממני, אז זה אולי קצת מיותר שאכתוב לך, אבל חשבתי אולי בכל-זאת.
בקשר להיכרות עם גבר. ממש ממש כדאי לחזור אל מפת הלידה, ולחפש שם את הסוד: איך הדרך הנכונה שלך להכיר את הגבר שלך. אולי כל ההיכרויות בדרך הזו, הווירטואלית, מיותרות לך? לכל אחד יש את הדרך שלו. הנאטלית היא זו שמגלה את הדרך, זו שמלמדת אותנו מה נכון ובמה להתמקד - ואיך לפתוח את הסתום. זה לא קורה מיד, אבל בדיעבד לרוב מתגלה שהיא צדקה (והניסיונות בכיוונים אחרים, שהרגישו לא נכון, רק התישו להרחיקו).
מודה שלא שהייתי מעזה לייעץ לאף אחד ואף אחת להפסיק לנסות היכרויות בדרך אחרת מזו שהמפה מראה, אבל ייתכן שזה רק בגלל חוסר אמון.
13:20
ברור שאת צודקת! מאז שהיו לי את ההתנסויות עם אתרי ההכרויות שאת כולם קראתם פה למעלה, אני בכלל לא מסוגלת להיכנס אליהם. אני מקבלת הודעה שמישהו שלח לי הודעה ופשוט מוחקת. יותר מדי בשבילי.
יותר מזה אני לא יודעת. לא יודעת מה ייקרה שנה הבאה ואני בטח לא יכולה 'לעבוד בהכרויות' כמו שאנשים שאני מכירה עושים.
תודה Lee 

1 Guest(s)
Log In
Register